top of page
black laptop computer beside controller on brown wooden surface_edited.jpg

VIDEOSPIL

Stemningsbilleder i lyd

Hvis du tænker på dit yndlingsspil, er der en god chance for, at du kan huske dets temasang. Skryim, Mario, Sims - selvom genrene på både spil og musik varierer, har de mest succesfulde spil altid noget musik, der sætter sig fast.

Først og fremmest skaber musik stemning. Den gør verden, man som spiller besøger, levende, og er med til at sætte tonen for spillet.

Derudover skaber musik identitet. Marios musik får næppe spilleren til at leve sig ind i Marios verden, men den reflekterer og præsenterer hele spillets personlighed: Det er letsindigt, det er hurtigt, og det er sjovt.

Når jeg laver musik til spil, har jeg altid først en dialog med spilproducenten, så vi sammen kan skabe en vision for spillets musik. Du behøves altså ikke vide noget om musik; jeg skal nok være din musikekspert.

Mens jeg laver musikken sender jeg løbende udkast, så man altid har mulighed for at omdirigere, hvis man ikke synes, at musikken passer perfekt. Efter det færdige produkt, tilbyder jeg derefter én gratis revision og evt. flere mod betaling.

Hvis du er nysgerrig på at høre, hvad jeg kan tilbyde dit projekt, så send en mail til:

alexander@kloch.eu

Videospil: What I Do

PORTOFOLIO

Spilmusik kan variere gevaldigt fra genre til genre. Her er et udvalg af min licensmusik, velegnet til spil, som kan give en lille forsmag på, hvad jeg kan tilbyde jer.

Videospil: Tekst
Videospil: Videos
bottom of page