top of page
Theater Group_edited.jpg

TEATER

Musik til forgrund og baggrund

Teater - modsat de fleste audiovisuelle medier - er opført live, og således kommer seernes sanser i spil på end helt anden måde en ved f.eks. film. Brugen af scenen skaber en dimensionalitet, som en skærm ikke kan gengive, og al lyd - real og musik - når seerne på en helt anden måde.

Uanset om musikken skal bruges i forgrunden eller baggrunden - og om den skal spilles som playback eller af et live band - musik til teater kræver, at man tager højde for det fysiske rum og de uundgåelige tilfældigheder, som et teaterstykke bringer med sig.

Jeg har arbejdet med tre forskellige teatergrupper og har massere praktisk erfaring med, hvad der kan lade sig gøre på en scene - både ift. det praktiske og kreative. Musikken kan enten blive leveret som playback eller noder, og jeg hjælper gerne med indstudering. 

Mens jeg laver musikken sender jeg løbende udkast til producenten, så man altid har mulighed for at omdirigere, hvis man ikke synes, at musikken passer perfekt. Efter det færdige produkt, tilbyder jeg derefter én gratis revision og evt. flere mod betaling.

Hvis du er nysgerrig på at høre, hvad jeg kan tilbyde dit projekt, så send en mail til:

alexander@kloch.eu

Teater: What I Do

PORTOFOLIO

- IKK Musical (2015)
- Teatergruppen Ragnarock (2016, 2017)

Teater: Tekst
bottom of page