top of page
Søg
  • Forfatters billedeAlexander Kloch

Velkommen til Klochs blog

Nogle gange ligger det perfekte navn til en blog jo bare lige foran en - også selvom navnet måske burde indeholde ord som "musik" eller "komponist".


Hvad er så planen for denne blog? Hvad vil I kunne læse om her?


Generelt alt der har med musik, komposition og audio-visuel komposition at gøre. Jeg elsker at nørde med mit felt, og jeg elsker vidensdeling, så en blog er det perfekte lille narcisist hjørne for mig.


Præcis hvilke emner, jeg vil ligge ud med at udsætte jer for, har jeg endnu ikke besluttet mig for, så følge med som de kommer. Planen er dog at gøre dem interessante, men korte og let-forståelige, så alle kan være med.


Hvis I har nogle idéer til, hvad I kunne tænke jer et blog-opslag om, er I velkomne til at skrive en kommentar.


Ellers håber jeg bare, I nyder, den meget "friske" hjemmeside.
5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Indlæg: Blog2_Post
bottom of page