top of page
On set_edited.jpg

FILM, KORTFILM, O.L.

Synkroniseret og symbiotisk

Film er et passivt medie, i det seere ikke behøves at gøre andet en at se, lytte og tænke, når først der er trykket på startknappen. Denne inaktivitet gør, at man som filmproducerer må trække på alle strenge for at fange og holde fast i seernes opmærksomhed, som altid konkurrerer med "alt det andet, man kunne lave".

Filmmusik er derfor ikke bare en "luksus" men et absolut must, da god filmmusik fremhæver og påvirker følelserne i filmen og er et vigtigt våben til at fange seernes opmærksomhed. Film uden musik er på mange måder som pasta uden salt.

Når jeg bliver hyret til at lave musik til film, starter jeg altid med at have en dyb dialog med filmproduceren, både for at høre, hvad deres planer og tanker er, men også for at vejlede med min professionelle erfaringer og viden. Du behøves derfor ikke vide noget om musik selv; jeg skal nok være din musikekspert.

Mens jeg laver musikken sender jeg løbende udkast, så man altid har mulighed for at omdirigere, hvis man ikke synes, at musikken passer perfekt. Efter det færdige produkt, tilbyder jeg derefter én gratis revision og evt. flere mod betaling.

Hvis du er nysgerrig på at høre, hvad jeg kan tilbyde dit projekt, så send en mail til:

alexander@kloch.eu

Film: What I Do

PORTOFOLIO

Her er et udvalg af kortfilm, som jeg har lavet musik til

Film: Tekst
Film: Videos
bottom of page